Elektroniska cigaretter eller vape, kärt barn har många namn och det gäller även för dessa. Det har blivit allt vanligare att man vapar istället för att röka. Bakgrunden är att det verkar vara lite bättre för hälsan att göra det. Samtidigt finns det en stor skillnad när det kommer till smakerna som erbjuds. Smak på cigaretter är trots allt inte längre tillåtet. Då kan en e cigg vara ett alternativ för dig som vill kunna smaka något annat än tobak. För med en sådan har du möjligheten att välja mellan hundratals, om inte tusentals olika smaker.

Det är en revolution som gjort att många som tidigare rökte nu istället använder en vape. Känslan är densamma som att röka och är därmed för många mer effektivt än tuggummi eller plåster. Du har också själv möjligheten att blanda smaker för att hitta den du tycker mest om. Vill du ha en kombination av tobak och bubbelgum kan du själv blanda de två smakerna. Det är helt upp till dig och vad du tycker om.

E ciggen är enklare än någonsin att hitta

Det är nu enklare än någonsin att hitta en vape. Från att varit något som få använder till att det idag är väldigt vanligt har det även gjort att fler ställen säljer sådana. Därför kan du både på nätet och i vanliga butiker hitta en e cigg som passar för dig. Välj bara en som passar för dig och som ger dig tillräckligt med ”rök”. Det är trots allt vattenånga du andas in när du använder en sådan, i kombination med smaktillsatser självklart. Prova och se om det är ett bättre alternativ för dig än att röka.